Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Systemisch Spelen: Ode aan je Ex

9 april 2019 @ 20:15 - 23:00

€17.50

Het is eigenlijk bijna cliché: Iemand die op een eerste date een heel verhaal over zijn ex ophangt. Of die vriend die na twee jaar vrijgezel zijn steeds opnieuw zijn ex ter sprake brengt.

We voelen allemaal dat dat niet gezond is. Dat die ex dan mentaal/emotioneel zo veel ruimte inneemt dat er geen plek is voor iets nieuws.

WAT GAAN WE DOEN?
In deze workshop gaan we kijken naar wat jou nog gebonden houdt aan een oude geliefde. Dit kan over een relatie van tien jaar gaan maar ook om dat meisje waar je drie keer bíjna mee gezoend hebt (real story…) en waar je stiekem nog naar verlangt. Ook als je nog enorm boos bent op je ex, hem nooit meer wilt zien, of écht gelooft dat hij een narcist is, zit je nog aan hem vast.

Om los te komen moet je een bepaalde neutraliteit vinden. Diens kwaliteiten én minder mooie kanten kunnen zien. Je eigen verantwoordelijkheid zien én die van hen. Dankbaar kunnen zijn voor de liefde/verbinding/les én beseffen dat het écht over is.

Aan het eind van de avond kan je zónder verlangen en mét liefde en dankbaarheid naar je ex kijken, of heb je daar een goede stap in gezet. Om zo ruimte te maken voor je huidige (of toekomstige) liefde.

HOE DOEN WE DIT?
Dit doen we met korte oefeningen die geïnspireerd zijn op Systemisch Werk en (familie)opstellingen. In tegenstelling tot ‘gewone’ opstellingen staat bij Systemisch Spelen iedereen centraal; er is dus geen onderscheid tussen vraagstellers en representanten. Je doet de oefeningen alleen, in tweetallen of in kleine groepjes. Soms neem je om de beurt ‘rollen’ aan voor de ander. Vaak zal het gaan over hoe je je verhoudt tot bepaalde mensen of interne stukken.

OVER JORI VELTHOVEN
De avond wordt gegeven door Jori Velthoven. Jori deed in 2015 de opleiding ‘Systemisch Werk’ en in 2018 de vervolgopleiding ‘De Maskermaker’ bij Phoenix in Utrecht. Sinds 2016 begeleidt hij regelmatig opstellingen. Liefde en relaties hebben zijn speciale interesse. Verder volgde hij opleidingen bij Avatar en over Geweldloze Communicatie.

PRAKTISCH:

~Locatie: EMMAcentrum, Cremerstraat 245, Utrecht.
We zitten in het linker gebouw.
~Deelnemers: Max. 16
~Tijd: 19.15 inloop, 19.30 – 22.00 workshop
~Bereikbaarheid: parkeren voor de deur (betaald), bus op loopafstand. Gratis parkeren op 10 minuten lopen. Navigeer op ‘Thomas a Kempisplantsoen’.

~Verder: We werken zonder schoenen, dus je kan sloffen/dikke sokken meenemen.
Ik zorg voor thee, water en koekjes.

Tickets: online: €17.50, aan de deur: €20,- cash
Koop hier je kaartje

Gegevens

Datum:
9 april 2019
Tijd:
20:15 - 23:00
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/19496/systemisch-spelen-ode-aan-je-ex

Locatie

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *