E-book: Ontmasker je maskers

Dit is zo’n situatie waar je iets kan kopen met je e-mailadres. Super origineel, NOT. Je vraagt je misschien af waarom…

Het antwoord is eenvoudig: ik hoop dat je op termijn klant wordt. Ik lever waarde en daar wil ik uiteindelijk iets voor terug. Ze noemen dat de balans tussen geven en nemen. Dit is één van de belangrijkste ‘wetten’ binnen Systemisch Werk.

Maar, voordat ik je iets probeer te verkopen, ontvang je in de komende dagen nog een aantal mails met verdiepende, meer persoonlijke stukken over de maskers. Ik wil namelijk graag bewijzen dat ik de ruimte in je inbox waard ben.

Veel leesplezier!

Dit e-book bevat:

  • 28 kantjes boordevol informatie over de Karakterstructuren.
  • De kwaliteiten & eigenschappen van elk masker.
  • Het effect van de maskers op contact.
  • De taak die bij elk masker hoort.
  • De ontwikkelingspsychologische achtergrond.
  • Vaak geziene Systemische oorzaken.
  • Tips over hoe je met elk masker omgaat.
Vul hier je naam en E-mailadres in en je ontvangt meteen mijn E-book: “Ontmasker je Maskers”.

PS: Niemand anders krijgt je e-mailadres, zoals je kan lezen in de Privacy Verklaring.