Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Systemisch Spelen: Ode aan je Ex (Bij EJ/EN in A’dam)

14 oktober 2018 @ 15:30 - 19:00

€25

Het is eigenlijk bijna cliché: Een nieuwe date die een heel verhaal over zijn ex ophangt. Of die single vriend die na 2 jaar nogsteeds zijn ex ter sprake brengt. We voelen allemaal dat dat niet gezond is. Dat die ex dan mentaal/emotioneel zo veel ruimte inneemt dat er geen plek is voor iets nieuws. Daarom de Ode aan je Ex!

Wat gaan we doen?

In deze workshop gaan we kijken naar wat jou nog gebonden houdt aan een oude geliefde. Dit kan over een relatie van 10 jaar gaan maar ook om dat meisje waar je 3 keer bíjna mee gezoend hebt en waar je stiekem nog naar verlangt(real story…). Ook als je nog enorm boos bent op je ex, hem nooit meer wilt zien, en écht gelooft dat hij een narcist is, zit je nog aan hem vast.

Om los te komen moet je een bepaalde neutraliteit vinden. Diens kwaliteiten én minder mooie kanten kunnen zien. Je eigen verantwoordelijkheid zien én die van hen. Dankbaar kunnen zijn voor de liefde/verbinding/les én beseffen dat het écht over is.

Aan het eind van de avond kan je zónder verlangen en mét liefde en dankbaarheid naar je ex kijken, of heb je daar een goede stap in gezet. Om zo ruimte te maken voor je huidige (of toekomstige) liefde.

Wat is Systemisch Spelen?

Systemisch Spelen is gebaseerd op Systemisch Werk en (familie)opstellingen. Systemisch Spelen is een spel van onderzoeken, ontdekken, ervaren, voelen en doorleven. Dit doen we rondom een thema: je gezin van herkomst, je missie in het leven, liefdesrelaties, aankomen op aarde, je plek vinden.

Tijdens de avond ligt de nadruk op ervaren. We doen verschillende, korte oefeningen, vaak in tweetallen of in kleine groepjes. Je neemt om de beurt ‘rollen’ aan voor de ander en je zult merken dat je daarin verschillende ervaringen opdoet. Opstellingen werken het beste als er weinig gepraat en geanalyseerd wordt; er wordt dus weinig gesproken. Tussen de oefeningen door is er ruimte voor vragen.

Praktisch:

Locatie: Mirror Centre
Deelnemers: Max. 30
Tijd: 14.30 inloop, 15.00 – 18.00 workshop
Tickets: Link en prijzen volgen
Bereikbaarheid: Loopafstand van Station Amsterdam Muiderpoort
Verder: Neem pen en papier/opschrijfboekje mee.
We werken zonder schoenen, dus je kan sloffen/dikke sokken meenemen.
Helaas is de zaalhuur exclusief thee/water. Neem dus zelf een flesje/thermos mee.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
15:30 - 19:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *