Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmaskerd tijdens Corona

1 augustus 2020 @ 08:00 - 17:00

We staan aan de start van de langzame versoepelingen van alle Corona-maatregelen die opgelegd zijn door de overheid. Langzaamaan krijgen we weer wat bewegingsruimte en wordt het uitoefenen van mijn (soms fysieke) coaching weer mogelijk. Hoe het allemaal precies moet, mag en kan zal de komende week nog wel helderder worden maar ik loop hier vast wat op vooruit.

Workshops

Mijn grootste onduidelijkheid is of workshops, mits op 1,5 meter afstand, weer mogen. Ik vermoed dat dit per 1 juni het geval is, als ook de Horeca weer opengaat. Wat precies mag en wat niet doet er voor mij eigenlijk niet zo veel toe. Ik heb besloten alle workshops tot de zomer te annuleren.

Ook als kleine workshops weer mogen, zie ik niet hoe ik dit kan combineren met het opstellingenwerk wat ik doe. Opstellingen gaan over ‘je beweging volgen’ en je lichaam laten leiden. Contact met anderen en spelen met dichtbij en veraf zijn belangrijke onderdelen hiervan. Afstand moeten houden geeft zoveel beperking in je vrije bewegingsruimte dat ik het niet aantrekkelijk vind daarmee te experimenteren.

Coaching

Per 11 mei mogen de zogenaamde contactberoepen weer van start. Hoewel lichaamsgerichte coaching niet expliciet genoemd is in de persconferentie, neem ik aan dat dit er ook onder valt. Vanaf 11 ben ik dus weer ‘open’ voor coaching!

Dus loop je met een vraag rond waar je alleen niet uitkomt? Krijg je niet helder waarom je steeds in dezelfde situatie lijkt te belanden? Neem contact met me op en dan kijken we wat ik voor je kan doen!

Mijn kracht ligt in het doorgronden van patronen. Ik help het probleem te verhelderen en in kaart te brengen wát er steeds gebeurd. Hierin zoeken we ook steeds naar de onderliggende pijn die het patroon in stand houdt.

Je kan in principe met alle thema’s bij me terecht. Door persoonlijke ervaring heb ik wel extra affiniteit met thema’s rond leven/dood, mannelijkheid, bindingsangst/verlatingsangst, (open) relaties, angstklachten, verlangens/grenzen, kracht/kwetsbaarheid, superego/innerlijke criticus en symbiose/autonomie.

We werken met wat zich aandient en we kiezen een vorm die hierbij past. Dit kan praten zijn, fysieke oefeningen en opstellingen met poppetjes of blaadjes op de grond.

Praktisch

 k ben voornamelijk beschikbaar op maandag en donderdag.
Avonden en weekenden zijn bespreekbaar.

De kosten zijn:
€ 75,- per gesprek.
€ 200,- per drie gesprekken.

Op factuur is dit bedrag ex. btw.
De gesprekken vinden plaats in Utrecht (Lombok).

ik hoor graag van je!

Gegevens

Datum:
1 augustus 2020
Tijd:
08:00 - 17:00

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *